Ford Økonomi gratis før-synstjek

Ford Økonomi Gratis Før-Synstjek

Bestå dit bilsyn første gang med før-synstjek

I EU (herunder Danmark) er det et lovkrav at få en autoriseret synshal til syne din bil, så den overholder minimumsstandarderne for sikkerhed samt skåner miljøet mest muligt. Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til os inden det reelle bilsyn og aftaler et tidspunkt, hvorpå du kan få foretaget et gratis og uforpligtende før-synstjek af din Ford 5 år+. Får du foretaget et før-synstjek hos Ford, vil du ved forestående syn af bil være velvidende om, at din bil overholder de lovpligtige krav.

Gratis før-synstjek personbiler

Personbiler (5 år+)

gratis

Gratis før-synstjek varebiler

Varebiler (5 år+)

gratis

Fordele ved et vælge et autoriseret Ford værksted

Når du vælger et autoriseret Ford-værksted til at foretage dit før-synstjek, kan du være sikker på, at følgende punkter er gældende:

 • Før-synstjek af din Ford 5 år+ er både gratis og uforpligtigende
 • Hjælper dig og din bil med at overholde alle minimumsstandarder
 • Sørger for, at din Ford er i sikreste stand
 • Vi vil informere dig om eventuelle nødvendige reparationer
 • Eventuelle reparationer udføres selvfølgelig med Ford Prismatch* og efter Ford forskrifter med godkendte reservedele
 • Hos Ford er du sikker på, at de pågældende reparationer udføres i henhold til strenge normer af Ford uddannede teknikere ved brug af godkendte Ford reservedele. Dette sikrer, at din garanti ikke påvirkes og kan yderligere bidrage til at bevare din bils brugtvognsværdi

Alle disse fordele kan du få direkte adgang til – helt gratis. Du har intet at tabe ved at benytte Fords før-synstjek. Du er blot forberedt til din bils næste syn.


Kort oprids af regler for bilsyn i Danmark:

En almindelig personbil eller varebil bliver indkaldt af Trafikstyrelsen til det periodiske bilsyn ca. 4 år efter første indregistreringsdato og herefter skal der forestå et bilsyn hvert andet år. En almindelig personbil eller varebil bliver indkaldt af Trafikstyrelsen til det periodiske bilsyn ca. 4 år efter første indregistreringsdato og herefter skal der forestå et bilsyn hvert andet år. Efter færdiggjort syn af bil udleveres en synsrapport indeholdende den pågældende bils synsresultat. Heri er der to mulige udfald: Godkendt, og ikke godkendt. Bliver bilen ikke godkendt, vil det i rapporten tydeligt fremgå, hvad der skal gøres for at få bilen godt igennem et omsyn.

Det er ikke muligt at få udsat sit bilsyn efter, fristen er udløbet. Overskridelse vil medføre en bødestraf. Det er derfor vigtigt, at din bil bliver godkendt så hurtigt som muligt

Du kan se mere om netop din bil og bilsyn i SKATs Motorregister. Du kan også læse mere om generelle regler for syn af bil på færdselsstyrelsens hjemmeside.


Omsyn af bil

Omsyn udløses, hvis de under syn vurderes, at bilens sikkerhed ikke er i orden. Omsynet skal foretages inden for 33 kalenderdage, og du skal som ejer af bilen selv stå for betalingen. En lang række forhold kan udløse et omsyn. F.eks. kan en sprunget pære eller et utæt udstødningsrør være nok til, at du skal forbi synshallen igen.

Derfor anbefaler vi, at du kommer forbi dit lokale Ford-værksted og får foretaget et gratis før-synstjek. Det kan give dig vished omkring de lovpligtige fejl og mangler, som din bil muligvis har.


Flere Økonomi Tilbud

 • Ford Økonomi 5+ Service
 • Service

  Med Ford Økonomi 5+ Service kan du få tjekket alle bilens vitale dele, skifte olie, oliefilter samt pollenfilter. Service til 5+ personbiler og varebiler fra kr. 1.495**

  Ford Økonomi Service

  **Ford Assistance Plus er ikke inkluderet i Ford Økonomi 5+ Service.*Prismatch hos Ford betyder, at vi matcher ethvert officielt tilbud fra et uautoriseret værksted, når tilbuddet fremvises forud for påbegyndt arbejde, ikke er over 3 uger gammelt, er indhentet fra et værksted, der ligger max 20 km fra dit Ford værksted og når tilbuddet lyder på det samme stykke arbejde ved brug af originale Ford reservedele.


Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/SAnmeldelser