Ford Credit billån | Finansiering uden omveje

Ford Credit Billån

Når du har valgt den rigtige bil, skal du også have den rigtige finansiering. Ford Credit tilbyder finansieringsløsninger i samarbejde med Santander, der passer til stort set alle bilkøberes behov i forbindelse med køb af både nye og brugte personbiler, varebiler og firmabiler.

Vi vil sende en online ansøgning til Ford Credit, som behandler denne ansøgning. Du kan efterfølgende få svar direkte hos os.


Fordele ved et Ford Credit-billån

Et Ford Credit-billån kan sammensættes på flere forskellige måder, alt efter hvor meget du har i udbetaling, og om du vælger et billån med eller uden sikkerhed i din bil. Du kan vælge mellem fast eller variabel rente. 

Med et Ford Credit-billån får du udover lån til ny bil også disse muligheder:

  • Indfri dit lån - når som helst uden ekstra omkostninger
  • Samme dag, som du ansøger, får du svar – ofte allerede inden for ganske få minutter.
  • Lavere rentesatser end banken tilbyder: Vores rentesatser er som regel langt lavere end bankernes, og langt de fleste kunder vil spare mange tusinde kroner med et lån hos os.

  • Ved et lån uden sikkerhed sparer du stempel- og tinglysningsomkostninger, som er forbundet med det ejendoms-forbehold, som vi tinglyser som sikkerhed i bilen.

    Hvis du som køber kan forevise en positiv årsopgørelse, vil du i langt de fleste tilfælde kunne spare tinglysningsomkostningerne og dermed flere tusinde kroner. Billån uden sikkerhed i bilen kræver forevisning af husstandes seneste positive årsopgørelser.  • Hos Ford har du mange gode finansieringsmuligheder. Blandt andet har du mulighed for at finansiere din nye Ford uden udbetaling - på denne måde er du i stand til hurtigt at finansiere dit transportbehov. Et lån uden sikkerhed kræver forevisning af husstandens seneste positive årsopgørelse. Kontakt os for mere information.


Kontakt Ford Credit

Som lokal Ford-forhandler kan vi fortælle dig mere om dine muligheder for at låne til en ny bil. Her får du også hjælp til beregning af finansiering af netop din nye Ford. Find os her.

Hvis du allerede er kunde, er du altid velkommen til at kontakte Ford Credit kundeservice på [email protected] eller ringe til os på 70 21 90 60 hverdage fra 09.00-15.00.

Kontakt os


Vigtig information

Finansiering via Ford Credit (Santander Consumer Bank)

Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 21 90 60 eller email. Telefonerne er åbne mandag til fredag i tidsrummet 9.00 – 15.00.

Hvor kan jeg klage?

Hvis du ikke er tilfreds med Ford Credits behandling af din sag, kan du sende en skriftlig klage til os:

Ford Credit
Stamholmen 149, 5. sal.
2650 Hvidovre

Hvis du ønsker at klage over vores håndtering af din klage, skal du kontakte Nævnenes hus.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg 

Online
http://www.naevneneshus.dk

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/S