Ford mild hybrid

Hvis du er på udkig efter en ny og moderne bil med en miljøvenlig og brændstofeffektiv motor, så kan en af Fords milde hybridbiler være det rette valg for dig.

Ny teknologi med de milde hybridbiler

En mild hybridbil giver dig al den kvalitet og køreglæde, du kender fra Ford, mens du naturligvis også får et interiør med masser af komfort og moderne funktioner, der vil leve op til alle dine behov. Det, der gør de milde hybridmodeller anderledes er, at de, modsat rene hybridbiler, kører mest på diesel eller benzin, og derfor ikke kører på strøm alene. Vi dykker ned i, hvilke fordele det har for dig.

Køb din milde hybridbil fra Ford hos Auto-Cramer A/S

Er du på udkig efter en Ford mild hybridbil? Hos Ford Auto-Cramer A/S finder du de milde hybridbiler fra Ford – og vi hjælper dig med glæde med at finde ud af, hvilken model der er den rette for dig. Du kan starte din søgning med at kigge med her på siden, hvor du kan se vores udvalg af de moderne og milde Ford hybridbiler. Lyder den nye teknologi, der er kommet med mild hybrid, som noget for dig? Se med her på siden og gå på opdagelse blandt de mange Ford-modeller, der alle indeholder den kombinationen af en el- og forbrændingsmotor.

Hvad betyder mild hybrid?

Du har nok hørt om hybridbiler – de er ikke en ny type af bil, men det er den vi kender som mild hybrid til gengæld. Det der kendetegner de rene hybridbiler er, at de både drives af en forbrændingsmotor på benzin eller diesel samt en elmotor, der kører på strøm. Med en hybridbil lader elmotoren op, imens den kører. En hybridbil skifter selv mellem de to drivkræfter, alt efter hvad der er mest hensigtsmæssigt. En Ford mild hybrid adskiller sig fra rene hybridbiler, da denne type model ikke kan køre på el alene. En mild hybrid har en lille elmotor, og med denne bil er du derfor hovedsageligt afhængig af benzin- eller dieselmotoren. Men lige som traditionelle hybridbiler så er de milde modeller selvopladende. I en Ford mild hybrid bruges elmotoren som en generator, der sørger for at oplade bilens batterier under kørsel, og som holder gang i klimaanlæg, radio og andre elektriske komponenter i bilen. Det betyder, at du sparer på brændstof under kørsel, og netop derfor er en Ford mild hybrid mere brændstofeffektiv end biler, der ikke har en elmotor. Har du spørgsmål til Fords milde hybridbiler? Du er mere end velkommen til at kontakte os.

Se vores brugte biler her

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/SAnmeldelser