Brugt Ford S Max van

En Ford S-Max er kendt som året familiebil flere år i træk. Der er dermed også mange der vælger at købe en brugt Ford S Max van. Dermed får du en enestående køremaskine med god plads til varer og gods. En Ford S Max van er en yderst intelligent bil som er spækket med udstyr, der både passer på dig i trafikken og øger din køreoplevelse. I de nyere brugte Ford S Max van er der blandt andet panoramatag, parkeringssensorer, bakkamera, adaptiv fartpilot og meget mere.

Fordelen ved at vælge en brugt Ford S Max van fremfor en kassevogn er, at du får en bil der er designet til en komfortabel køretur. Du har derfor også et fantastisk vejgreb og balance i dine kurver, som du ikke får i en almindelig kassevogn, som jo er bygget udelukkende til transport. 

Tekniske data omkring en brugt Ford S Max van

En brugt Ford S Max van til salg fås som en 2.0 kraftig dieselmotor. Her har du hele 190 hk til rådighed, som gør at du ikke mangler kraft til at overhale eller til at trække tungt læs. Du kan forvente, at den har en brændstoføkonomi på ca. 30 km/literen 


Se vores brugte biler her

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/S