Brugt Ford Grand C Max 

Søger du en efter en kvalitetsbil med en god indstigningshøjde, rummelig plads til børn, bagage og hund, så er en Ford Grand C Max måske det bedste bud. Her får du en sporty og rummelig bil, som kan løse hverdagens opgaver og udfordringer. Du får en kraftfuld køremaskine, som er spækket med fantastisk udstyr, der vil gøre køreoplevelsen helt unik. 

Alt efter hvor mange pladser du skal bruge, kan du enten vælge en Ford Grand C max med enten 5 eller 7 sæder. Det er en fantastisk komfortabel bil, som både egner sig til de korte og lange ture. Særligt hvis du skal køre langt, er der god benplads til alle passagerne. 

Grand c max - basis eller luksusmodellen?

Der findes to forskellige udstyrsvarianter af en brugt Ford Grand C Max. Du kan enten vælge en “trend” som er basis eller et “titanium”, hvis du ønsker luksusmodellen. Titanium har også et mere sporty design. 

En brugt Ford Grand C Max til salg finder du i motorstørrelsen 1,0 til 1,5 dieselmotor. Her har du mellem 100 til 182 hk til rådighed. Du kan forvente en brændstoføkonomi på op til 22 km/literen ved kørsel udenfor by. 


Se vores brugte biler her

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/SAnmeldelser