Brugt Ford Edge

Hvis du er til SUV, så er det oplagt at se på en af markedets mest teknologisk avanceret SUV’er på markedet, nemlig en Ford Edge. I dag kan du også købe den brugt, hvorfor der kan være en del penge at spare. Særligt hvis du finder en nyere Ford Edge til salg, som har kørt 20-40.000 km. Her er den største afskrivning taget på bilen. 

De nyere Ford Edge er udstyret med en lang række af kameraer og sensorer rundt om bilen. Alt dette er for at beskytte og støtte føreren ved en evt. ulykke. Det fremmer desuden også køreoplevelsen, da det bidrager til en mere sikker og sjovere kørsel. Blandt andet hjælper systemet med at holde afstand til de forankørende biler.

Stærk motor med god brændstoføkonomi

En brugt Ford Edge kan du finde med den bomstærke 2,0 motor dieselmotor. Til trods for at du vælger denne stærke motor, så får du en utrolig brændstoføkonomi. Den kan nemlig køre helt op til 17 km/literen

En brugt Ford Edge kan du vælge enten som forhjulstrukken SUV eller som en intelligent firehjulstrækker. Begge modeller er spækket med fantastisk udstyr, som gør køreoplevelsen helt unik.


Se vores brugte biler her

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/S