Brugt Ford Transit Connect  

En Ford Transit Connect er et af de bedste bud på en varebil, som du kan finde på markedet i dag. Det er en ideel varebil, hvis du har behov for at køretøj, der dagligt kan transportere varer eller materialer. 

Ford er en anerkendt bilproducent, som har flere årtiers erfaring med udvikling af varebiler. Det afspejler deres Ford Transit Connect i høj grad. Hvis du vil spare penge, kan du med fordel vælge en bedre brugt Ford Transit Connect til salg. Her kan du vælge at købe den efter den store afskrivning ved ca. 25.000 kilometer. Dermed vil den stadig være som ny. 

Stor varerumsvolumen og god motorkraft

En Ford Transit Connect har et varerumsvolumen på ca. 3,6 m3. Her må du laste helt op til 982 kg. En typisk Ford Transit Connect er godt udstyret med langt det meste du skal bruge til de korte og lange køretur for at gøre oplevelsen god. 

Vælger du en 1,0 dieselmotor får du hele 100 hk, som giver en god motorkraft til at trække, selv når varevognen er fuldt lastet. Du kan forvente at den grønne afgift vil koste dig ca. 3520 kroner om året. 


Se vores brugte biler her

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/S