Brugt Ford B Max 

Hvis du er på jagt efter en kvalitetsbil som er pålidelig, billig i drift, og som har en nem indstigningshøjde, så er der ingen tvivl om, at en Ford B Max er et godt bud. Her får du en bil som rummer alt hvad du skal bruge af plads, uden at den bliver for stor. Du får en fantastisk køreoplevelse med et godt overblik, da du sidder relativt højt oppe.

En Ford B Max kommer godt udstyret. Tager du f.eks. en Titanium-variant, så får du fartpilot, aircondition, sædevarme, parkeringssensor bagpå, varme i forruden og meget mere. Du er derfor godt kørende med en billig, der er prisbillig at vedligeholde. 

Godt kørende med en brugt Ford B Max

En brugt Ford B Max fås både som en benzin- og dieselmotor. Alt afhængig af om du kører lange eller korte ture, kan du vælge din favorit. Hvis du f.eks. vælger en benzinmotor, vil du få ca. 100 hk og en brændstoføkonomi på 20,4 km/literen. Den vil koste dig ca. 340 kroner halvårligt i vægtafgift afhængig af årgang du vælger. Du er dermed billigt kørende i en bil, som du ikke får lyst til at skifte fra igen. 


Se vores brugte biler her

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/SAnmeldelser