Ford Fiesta brugt

Ford Fiesta er en mindre bil med en motorkapacitet på 1.0-1.5 liter og en trækkraft på alt imellem 95 og 200 hk, der varierer fra model til model. Med en lille og robust bil som denne får du de bedste betingelser for en økonomisk kørsel, der egner sig særligt godt til bykørsel.

Ønsker du at købe din Ford Fiesta brugt, er du kommet til det helt rette sted. Find masser af inspiration til din næste bil her på vores hjemmeside, hvor du kan blive meget klogere på de enkelte biler.

Køb en brugt Ford Fiesta og få lige så meget glæde af din bil

Mange tror fejlagtigt, at det er en dårlig idé at købe en brugt bil. Men faktisk kan du ofte få en rigtig god bil, selvom den har nogle kilometer bag sig - og så til en langt bedre pris end en spritny model ville koste.

Hos Ford Auto-Cramer ønsker vi at være din foretrukne Ford-forhandler. Vi har derfor specialiseret os inden for dette amerikanske mærke, så vi kan besvare alle dine spørgsmål om vores biler. I vores to afdelinger i Ribe og Bramming tilbyder vi desuden service og reparation af din Ford, så den altid står knivskarpt.

Se vores biler her

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/S