Brugt Ford Mustang

Brugt Ford Mustang

Mange kan genkende en Ford Mustang, når de ser en - og med god grund. Denne amerikanske bil er en ægte klassiker, og den første model blev lanceret helt tilbage i 1964. I løbet af årene har nye og forbedrede udgaver set dagens lys, og derfor er vejen banet for, at du kan købe en brugt Ford Mustang til en god pris.

Hos Ford Auto-Cramer er vi din førende forhandler af biler fra mærket Ford. Uanset om du vælger køb eller leasing af en brugt Ford Mustang, så er du landet det helt rigtige sted.

Vi forlænger levetiden på enhver brugt Mustang

Udover at være en autoriseret Ford-forhandler med et unikt kendskab til netop denne type bil, har vi også vores helt eget autoriserede værksted. Med afdelinger placeret i både Bramming og Ribe har vi de dygtigste specialister og uddannede teknikere inden for Ford tilgængelige - både til vedligeholdelse på længere sigt, men også nu og her, når du skal vælge din nye bil.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for leasing eller køb af en brugt Ford Mustang? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag for at blive klogere på, hvad vi kan tilbyde dig.

Se vores biler her

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/S