Brugt Ford Transit 

Hvis du er på markedet for at finde en kassevogn, som du kan bruge til varekørsel, eller som skal fungere som en servicevogn, kommer du ikke udenom en Ford Transit. En Ford Transit er klart et af markedets mest solgte og populære kassevogne. Ved at købe en brugt Ford Transit får du samme kørekomfort, køreegenskaber og udstyr - bare billigere.   Der kan være en del penge at spare på at kigge efter en bedre brugt Ford Transit. Som oftest er der en stor afskrivning at finde, når en Ford Transit har kørt de første 20.000 - 25.000 kilometer. Dermed overtager du en brugt Ford Transit, som vil køre og fungere, som var den stadig helt ny. 

Tekniske data omkring en Ford Transit

Uanset om du køber en ny eller brugt Ford Transit Custom, får du en køremaskine, der er skabt til at køre mange kilometer. Det er også en bil, som er i stand til at køre i terræner og have stor last ombord. Det giver dig uanede muligheder for at anvende en kassevogn som en Ford Transit til en række forskellige opgaver. 

En Ford Transit kommer i forskellige størrelser alt efter, hvor meget plads du skal bruge. Det er alt fra 270 liter til 310 liter.


Se vores brugte biler her

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/S