Brugt Ford Focus stationcar

Ford er en af de største og mest anerkendte bilproducenter i Europa. Ford er derfor også kendt for at bygge biler af høj kvalitet i et prispunkt, hvor de fleste kan være med.

Hvis du er på markedet for at finde en brugt stationcar, hvor der er plads til hele familien og hverdagens bagage, så skal du vælge denne Ford Focus stationcar. Her får du en fantastisk kørekomfort og en masse udstyr i selv deres billigste variant.

 

 Moderne og stilfuld Ford Focus stationcar

 Med denne benzindrevet motor er du i stand til at bruge den både til korte og længere ture. En brugt Ford Focus fra 2019 og frem kan køre helt op til 20 km/literen med hele 125 hestekræfter. Du får dermed en kraftig motor og en bil som er billig i drift. Da det er en benzinmotor med fokus på CO2-udledning, så slipper du med at betale 600 kr. halvårligt i vægtafgift. Du er dermed billigt kørende i en bil, som har alt hvad du skal bruge for at få det praktiske til at gå op i hverdagen. Derudover er designet også en klasse for sig, da du får et stilfuldt udtryk i den moderne Ford Focus stationcar, der kører på benzin.  


Se vores brugte biler her

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/S