Ford Elbiler - Autocramer

Ford elbil

Inden for de senere år har der været en stigende interesse for elbiler, og nye biler ser dagligt dagens lys. Det er også tilfældet for Ford, der løbende lancerer nye, spændende alternativer til en bæredygtig transportform.

En Ford-elbil er for dig, der ønsker både miljøvenlig og støjfri kørsel. Rækkevidden er stadig meget varierende men rækker typisk til almindelig bykørsel, hvor kørselsbehovet ikke er så stort.

Vi rådgiver dig om valget af din kommende elbil fra Ford

Der er mange ting, der skal tages stilling til, inden du køber din Ford-elbil. Nogle af de mest relevante kriterier er bl.a.:

  • Ny eller brugt bil? - uanset om du ønsker en helt ny Ford-elbil eller ønsker at få mere bil for pengene med en brugt model, finder du et stort udvalg af begge dele her på vores hjemmeside.
  • Rækkevidde - de forskellige elbiler varierer i deres rækkevidde, og det skal du være særligt opmærksom på, hvis du ønsker en stor fleksibilitet i din kørsel.
  • Har du spørgsmål til enkelte af vores elbiler fra Ford? Vi står altid klar til at give dig den bedste vejledning, så du er sikker på at finde en bil, der matcher dine behov.

    Se vores elbiler her

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/S