Varebil med Automatgear - Autocramer

Kassevogn med automatgear

En varevogn med automatgear er en perfekt løsning for dig, der ønsker en bil med masser af fleksibilitet og rummelighed - fx til brug i erhvervsmæssige sammenhænge. Med automatgear får du ligeledes de bedste forudsætninger for en jævn og behagelig kørsel uanset hvor meget læs, du har med dig i din kassevogn. Det er fx en stor fordel til bykørsel og kørsel i tæt trafik.

Find masser af inspiration til din næste kassevogn med automatgear her på vores hjemmeside, hvor vi har samlet både nye og brugte modeller.

Vi hjælper dig med at finde en varebil med automatgear

Hos Ford Auto-Cramer har vi ét fælles mål - nemlig at forsyne alle vores kunder med det bedste køretøj. Netop derfor tilbyder vi altid professionel rådgivning, uanset om du ønsker at købe eller lease din kommende kassevogn med automatgear. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra valg af motor, brændstoftype, ekstraudstyr og meget andet.

Er du nysgerrig på at høre mere om vores udvalg af kassevogne med automatgear? Vi har afdelinger i både Bramming og Ribe, hvor du altid er mere end velkommen til at kigge forbi. Derudover kan du naturligvis altid kontakte os telefonisk, hvis du vil vide mere.

Se vores varebiler her

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/S