Ford Kuga Plug-in Hybrid er 'Årets Familiebil'

25-11-2021

I går var store dele af den danske autobranche samlet til det årlige Auto Awards for at hædre branchens aktører, der har spillet en særlig rolle i det forgangne år. Ford, der var nomineret i tre kategorier, vandt prisen som ’Årets Familiebil’ med den populære Ford Kuga Plug-in Hybrid.

Det var en fyldt Cirkusbygning, der i går dannede rammerne for dette års Auto Awards 20/21. Omkring 650 gæster bestående af importører, værksteder, uddannelsessteder med flere var mødt op for at uddele priser i 23 kategorier.

Fotos: Thomas Sjørup

Sidste års show blev aflyst på grund af covid-19, men i år var der skruet ekstra op for stemningen - og for stemmedeltagelsen. Mere end 63.000 stemmer blev registreret i forbindelse med dette års afstemning, hvilket er rekordhøjt. Stemmerne kom fra en udvalgt jury bestående af motorjournalister, men omfattede også aktører fra branchen og ikke mindst fra offentligheden.

Ford Kuga Plug-in Hybrid: Vinder i et stærkt felt

I kategorier vedrørende konkrete bilmodeller har Auto Awards nedsat en såkaldt biljury bestående udelukkende af motorjournalister, der sammen med stemmer fra offentligheden har indflydelse på, hvem der vinder. 80 procent af stemmerne kommer fra motorjournalisterne, mens de resterende 20 procent kommer fra offentligheden.

Ford var nomineret i kategorierne ’Årets Bilmærke’, 'Årets Miljøbil’ med den fuldelektriske Mustang Mach-E og ikke mindst ’Årets Familiebil’ med Ford Kuga Plug-in Hybrid, der har taget danskerne med storm siden lanceringen sidste forår.

Årets familiebil

I alle tre kategorier var Ford op imod et stærkt felt. I kategorien ’Årets Familiebil’ var konkurrenterne Hyundai Ioniq 5, Volkswagen ID.4, Audi Q4 e-tron og BMW X5, men her var det altså Ford Kuga Plug-in Hybrid, der løb med den flotte sejr.

Fotos: Heidi Sinnet

Sejren som ’Årets Familiebil’ skal ses i lyset af et fremragende 2021 for Ford Kuga Plug-in Hybrid. Her har bilen igennem flere måneder været den mest solgte plug-in hybrid og den meste solgte personbil i Danmark.

Du kan læse mere om Ford Kuga Plug-in Hybrid her.

Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt os

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/S