Seneste nyt om Mustang Mach-E

09-12-2020

I forbindelse med Fords digitale presseevent ’Mustang Mach-E: From Behind the Wheel’ den 9. december 2020 er alle pressematerialer på Mach-E blevet opdateret og samlet nedenfor.


’Mustang Mach-E: From Behind the Wheel’ giver motorjournalister et dybere indblik i Mustang Mach-E’s banebrydende førerassistanceteknologier og designfilosofierne bag dem. Her har motorjournalister fra hele Europa haft mulighed for at stille spørgsmål til Fords hold af ingeniører bag Mach-E.


I forbindelse med det digitale event er samtlige pressematerialer på Mach-E blevet opdateret. Nye og relevante pressematerialer er derfor samlet nedenfor som relaterede dokumenter – med alt lige fra de vigtigste pressemeddelelser til nye billeder og tekniske specifikationer, der netop er blevet offentliggjort.


Ford Mustang Mach-E forventes lanceret i Danmark i sommeren 2021 og kan bestilles i løbet af 1. kvartal 2021. Officielle danske priser vil blive offentliggjort tættere på lancering.


Læs meget mere om Mustang Mach-E i Fords pressemeddelelse, på Fords hjemmeside, og find flere billeder og pressedokumenter på Fords internationale pressekit. Du kan også tilmelde dig Fords nyhedsbrev for at få seneste nyt om Mach-E direkte i din indbakke.


Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn


Kontakt osSe flere nyhederLæs mere om Mach-E

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/S