Fords varebiler får tilkoblede features som standard

09-07-2020

Ford introducerer nu trådløse internetfunktioner som standard i de fleste af sine varebiler. Tiltaget letter arbejdslivet og øger produktiviteten for erhvervsdrivende kunder og sikrer samtidig, at varebilernes tilkoblede funktionalitet altid er up to date.

Online-funktionerne tilvejebringes med et FordPass Connect-modem, der bliver indbygget som standard i fem af Fords varebilsmodeller. Disse inkluderer Transit (2-tons), Transit Custom, Transit Connect, Tourneo Custom og Ranger. FordPass Connect-tjenesterne muliggør en bred vifte af fjernstyrede, app-baserede løsninger, der både letter arbejdslivet og øger produktiviteten.

“Tilkobling er et bærende element i vores udvikling af smartere biler i en stadigt smartere verden. Vi har for nyligt passeret produktionen af 100.000 varebiler med tilkoblet teknologi, og vi forventer at passere en million af slagsen i løbet af de næste tre år. Formålet er at gøre arbejdsdagen enklere og mere effektiv for vores erhvervsdrivende kunder, uanset hvilken arbejdssituation de anvendes i,” forklarer Mark Harvey, direktør for Commercial Vehicle Mobility hos Ford Europa.

Med et indbygget FordPass Connect-modem forbindes varebilen trådløst til internettet, der blandt andet betyder, at den kan drage fordel af trådløse systemopdateringer.Samtidig muliggør det også brugen af tjenester som det nye FordPass Pro, der er en specialiseret app til mindre erhvervsdrivende. FordPass Pro er skabt til at give overblik og nem kontrol af op til fem Ford-varebiler samme mobilskærm. Man kan blandt andet starte varebilen på afstand, (hvis den har automatgear), åbne og låse den på afstand, få varebilens nøjagtige placering i fx uvante omgivelser og se varebilens serviceintervaller.

Derudover kan erhvervskunder med større varebilsflåder også tilkoble sig Telematics- og Data Services-løsninger fra Ford Commercial Solutions.


Guard Mode og trådløse opdateringer som standard
Senere i år bliver FordPass Pro-appen opdateret med nye features, der kommer som standard gennem trådløse opdateringer. 

Den første er Guard Mode: Et nyt sikkerhedssystem, der løbende overvåger varebilen og kan give øjeblikkelig notifikation til ejeren, hvis der begås indbrud i varebilen. Systemet kan fx indstilles til kun at være aktiveret efter arbejdstid og i weekender, hvor varebilen normalt ikke er i brug.

Dertil får FordPass Pro for første gang også regelmæssige trådløse softwareopdateringer, der løbende skal sikre, at alle varebilens systemer og komponenter fungerer optimalt. Det betyder, at erhvervsdrivende Ford-ejere nu selv kan installere vigtige systemopdateringer, uden at skulle besøge en Ford-forhandler. Disse trådløse OTA-opdateringer (over-the-air) gør det samtidig lettere at tilbyde helt nye tjenester og features til erhvervskunder.

For nylig kunne Ford også meddele, at flere FordPass-features bliver gratis for ejere i hele bilens levetid.


Fords varebiler førende i både Europa og Danmark
Ford er stadig det førende varebilsmærke i både Europa og Danmark. Fords europæiske markedsandel på varebiler er i løbet af første kvartal af 2020 øget til 15 procent. 

Samtidig er Fords danske markedsandel på varebiler i første halvår af 2020 steget til hele 24,5 procent – en stigning på over 4 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Fords varebilsprogram har dermed været førende i Danmark de seneste 6 år og gør det fortsat for 7. år i streg.

Ford introducerede sidste år en ny generation af elektrificerede og tilkoblede varebiler, der omfatter den nye 2-tons Transit og den bedst sælgende Transit Custom Plug-in Hybrid. Transit Custom Plug-in Hybrid blev for nylig kåret til International Van of the Year 2020, mens den nye Ford Ranger tog International Pickup Award 2020.


Kontakt osSe flere nyhederGå til MyNewsDesk

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Auto-Cramer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Auto-Cramer A/S